Varm lunch, fräsch sallad - catering i Göteborg

Prova lunch från Gourmet Sofie i Göteborg du också, boka catering idag. Sedan 1997 lagar vi mat med kärlek och väljer våra leverantörer med omsorg. Ekologiskt och närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och hållbarhet i åtanke. I kombination med känsla, nyfikenhet och kunskap skapar vi traditionell catering med modern twist till både företag och privatpersoner.

Företagslunch vardagar kl 10-14

Varje vecka erbjuder vi tre varma och tre kalla rätter, varav de flesta är minst 50 % ekologiska. Den ekologiska andelen råvaror i vår matlagning ökar i takt med våra leverantörers utbud och vi har även ett helt ekologiskt sortiment. Samtliga rätter levereras med vårt hembakta ekologiska bröd och ekologiskt smör.

 Utöver varm lunch och fräsch sallad kan du också välja bland stående kalla rätter, säsongsbufféer , matiga smörgåsar, wraps, pajer och baguetter . Allergi eller intolerans? Självklart ordnar vi likvärdiga alternativ för de som ej tål gluten, laktos eller har någon annan matintolerans.

Ordna lunch till ditt sällskap i Göteborg, boka catering från Gourmet Sofie. Ring oss på 031 – 140 160 vid frågor och funderingar, eller skicka e-post.

Dela på...