Student, Midsommar och Högtider

Beställ vällagad mat till Studenten, Midsommar eller andra festliga tillfällen. Genom Gourmet Sofie får du traditionell catering med modern twist. Vi väljer de bästa råvarorna med kvalitet, säsong och vår planets bästa i åtanke. Dessutom kan vi hjälpa till med allt omkring, som personal, möbler, porslin, dukar och dekorationer.

Studentbuffé

Vi fixar festmaten till studenten. I år erbjuder vi
två studentbufféer varav en vegansk - klicka här för innehåll! 

 

  

Midsommar

Fira midsommar utan stress. Vi komponerar varje år en Midsommartallrik och Midsommarbuffé med dessert
som vi kan leverera under midsommarveckan till företaget eller till privata tillställningar. .På Midsommarafton har vi öppet till kl 14!. Klicka här för Midsommartallrik och Midsommarbuffé 2018

 

 

 

 

Julbord, jultallrik eller julmingel

Välj vad som passar tillfället bäst - ett litet eller stort julbordjultallrik (även vegansk) eller kanske ett mysigt julmingel? Eller varför inte ett prova ett vegetariskt julbord i år? Beställ innan första advent så bjuder vi på julgodis och pepparkakor! 

Familjen Petersen på Gourmet Sofie har lång och gedigen branscherfarenhet. Vi levererar catering till företag och privatpersoner i Göteborg, och hjälper gärna till med tips och råd.

Vill du boka catering av julbord/jultallrikar till ett större sällskap (över 40 personer)? Kontakta oss för offert på tel 031 - 140 160 eller via e-post info@gourmetsofie.se.

För att beställa utvalda delar av vårt julbord: se infogad fil allra längst ner.

 Till Juldagen/Annandag jul kan du beställa traditionell kalkonmiddag:
(hämtas 23/12 fram til kl 14.00)
Kalkonbröst (trancherat) med timjansstekta Morötter, Bacon- & lökfräst Brysselkål, Svartvinbärsgelé, Gammaldags Gräddsås och .persiljeslungad Kulpotatis 235 kr per person (inkl moms)

Omdömen från första av julbordskunderna år 2017 samt från 2016:

""Det gick jättebra, och maten var väldigt god! Supertrevligt med lite julsnacks i leveransen också. Maten kom när den skulle och höll seg varm till vi åt. Så det blir nog många nöjda kunder i december :)"

"Vi var mycket nöjda med både maten och Lasse. Stort TACK!!"

"Tack för toppengod mat, alla nöjda och glada"

"Maten var fantastisk och vi är väldigt nöjda. Storttack!!! God jul!"

”Gästerna var väldigt nöjda. Maten var mycket god och portioner var ”lagom” det blev inte massa över vilket var bra.”

"Alla var väldigt nöjda med maten! Jättegott! :-)"

"Stort tack för den goda maten igår! Vi är så nöjda och fick fint beröm även denna gång. Tack för ett bra samarbete och snabb och trevlig service!"
 

Nyårsmeny eller buffé

På nyårsafton erbjuder vi tre nyårsmenyer och två bufféer - se Nyårsmeny 2017

Omdömen från en nyårskund år 2016:

"Hej! Lite kort feedback: Jag och vårt sällskap på 24 var supernöjda med maten!Trevligt bemötande med bra instruktioner för uppvärmning, god och bra mängd mat. Helt klart 5/5 :)  //Jesper"

 Påskmenyer

 Fira påsken på arbetet eller med familj och vänner med god mat. Vi erbjuder både Påsktallrik och Påskbuffé!

//

 

Dela på...